c predoiuBuzoianul Cătălin Predoiu va fi susţinut de organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal la alegerile interne programate pentru 30 noiembrie. În urma acestora va fi desemnat candidatul PDL pentru alegerile prezidenţiale ce vor avea loc anul viitor. Pe raza judeţului Buzău vor fi organizate cinci secţii de votare în care va fi prezent câte un reprezentant al Biroului Permanent Naţional. Cei trei candidaţi vor veni în aceeaşi zi la Buzău pentru a-şi prezenta programele în faţa Consiliului de Coordonare Judeţean la care vor participa circa 300 de delegaţi.

Până în prezent, în cursa internă pentru nominalizarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale din 2014 s-au înscris trei persoane: Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, precum şi Simona Creţu, consilier democrat-liberal în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Cătălin Marian Predoiu s-a născut pe 27 august 1968 ăn Buzău şi este de profesie avocat. A fost ministru al Justiţiei în Guvernul Tăriceanu şi în Guvernul Boc. În perioada dintre demisia premierului Boc la 6 februarie 2012 și învestitura guvernului Ungureanu în 9 februarie 2012, a îndeplinit funcția de prim-ministru interimar. Este singurul ministru care a fost menținut în funcție în patru guverne consecutive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.