Pe site-ul Consiliului Județean Buzău a fost publicat rezultatul selecției dosarelor la concursul de recrutare organizat în vederea ocupării a două funcţii publice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului judeţean Buzău, cea de „arhitect şef al judeţului” la Direcţia pentru amenajarea teritoriului şi urbanism și de „şef serviciu” la Serviciul promovare şi dezvoltare a turismului, a imaginii judeţului, cooperare internaţională şi mass-media.

Potrivit anunțului CJ, câte un dosar pentru fiecare funcție a trecut de selecție. Dosarele de candidat au primit indicative, din cauza legislației privind securitatea datelor personale.

Proba scrisă va fi în data de 05.12.2019 ora 10,00 la sediul Consiliului judeţean Buzău, BdulBălcescu nr. 48, Buzău, iar interviul va fi susținut ulterior.

Proba interviu se susţine, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Data şi ora susţinerii interviului se afişează obligatoriu odată cu rezultatele la proba scrisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.