De mai bine de 12 ore, forțe impresionante de polițiști, jandarmi și militari de la ISU, alături de foarte mulți cetățeni simpli, o caută pe fetița Raisa Florentina Scarlat, din satul Găvănești, comuna Săgeata. Aseară, minora a dispărut de acasă, desculță și îmbrăcată doar cu pantaloni scurți. În zona căutărilor, care se fac pe o rază de 5 kilometri de la locuința fetiței, a ajuns și un elicopter al MAI, care survolează perimetrul. Căutări se fac și în albia râului Buzău, după ce, aseară, câinele de urmă i-a condus la apă pe polițiști și jandarmi. Reamintim că poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi în această seară, in jurul orei 21.45, despre dispariţia minorei Scarlat Raisa Florentina, de 5 ani și 7 luni.

Aceasta a plecat de acasă, din comuna Săgeata, sat Gavanesti în seara de 01 iulie a.c., în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare roșie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculță.

Aceasta are 1 m înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.

Minora este diagnosticată cu dizabilități de dezvoltare și nu răspunde când este strigata pe nume.Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.