Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a reacționat imediat după votarea noului guvern, despre care spune ca nu va avea viață lungă în fruntea țării, unul dintre motive fiind modul în care a ajuns la putere.

Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu sancționează „manevrele politice urâte” grație cărora PNL a reușit să își impună propriul guvern.

“PNL a ajuns azi la guvernare prin trădări și manevre politice urâte, NU prin alegeri! Ce au semănat azi, vor culege anul viitor. Toate aceste înțelegeri pe sub masă le vor exploda în fața! Pentru că așa-zișii aliați de azi vor deveni în scurt timp cei mai crunți dușmani. Iar din fruntea unui guvern minoritar, Orban va fi mai preocupat să își negocieze în continuu păstrarea scaunului, decât să facă ceva concret pentru români!

PSD a rămas consecvent și nu a girat acest guvern. Suntem în opoziție și asta vom face de acum înainte. Ludovic Orban și-a trecut guvernul cumpărând parlamentari la bucată. A fost ”emoționant” să îi văd pe liberali cum îi aplaudă azi pe aceiași câțiva trădători dispuși oricând să își tranzacționeze voturile pentru avantaje personale”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.