Pilotul avionului de mici dimensiuni prăbuşit miercuri după-amiază în zona barajului Siriu este un cunoscut om de afaceri din Cluj, mutat la Râşnov.

Mihai Covaciu era un dezvoltator imobiliar care a investit masiv în construcţia de apartamente în Braşov, Râşnov şi Cluj. Avea firme şi în Râşnov, şi în Cluj, iar viaţa şi-o împărţea de câţiva ani între cele două oraşe. „Din Cluj – Napoca, trăieşte în Râşnov” e de altfel şi „cartea de vizită” pe care şi-o pusese pe Facebook.

Liviu Bucăţică, mutat la Râşnov, un obişnuit al vieţii mondene din Constanţa
Cea de a doua victimă, Liviu Bucăţică, avea 50 de ani şi era fratele Corinei Martin, fosta preşedintă a Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi a Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, cea care a fost măritată cu unul dintre cei mai potenţi financiar oameni de afacere din Constanţa, Dumitru Martin, şi una din cele mai influente personalităţi de pe litoralul românesc, fiind prezentă la toate evenimentele de anvergură, arată presa locală.

Liviu Bucăţică şi sora sa, Corina Martin aveau o relaţie foarte bună, cei doi fiind nelipsiţi din cadrul acestor evenimente de la Malul Mării. Liviu Bucăţică, milionar în euro precum sora sa, nu rata niciodată ocazia de a se poza alături de Corina, dar şi de alte personalităţi care s-au perindat în ultimii ani pe litoral, imagini ajunse pe site-urile de socializare.

La Râşnov, Liviu Bucăţică avea o casă de mai mult timp, pe care o mai folosea şi în regim de pensiune, potrivit unor surse locale, iar după cum scrie pe pagina sa de pe Facebook, aici îşi mutase reşedinţa. Acum îşi construia o a doua casă la Râşnov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.