Cristi Bigiu (2)
Președintele suspendat al Consiliului Județean, CRisti Bîgiu, a fost pus sub control judiciar, după ce în ultimele săptămâni s-a aflat în arest la domiciliu. DEcizia dictată de Tribunalul Călărași mai poate fi atacată până miercuri de DNA, însă mai mult ca sigur acest lucru nu se va întâmpla.
Pe perioada controlului judiciar, măsură sub care va sta 60 de zile, Cristi Bîgiu trebuie să respecte o serie de reguli.
”În baza art.215 al.1 C.p.p. pune în vedere inculpatului că pe timpul cît se află sub control judiciar trebuie să respecte următoarele obligaţii: -se va prezenta la instanţă ori de cîte ori este chemat; -va informa instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; -se va prezenta la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv poliţia mun. Buzău conform programului de supraveghere întocmit sau ori de cîte ori este chemat; În baza art.215 al.2 C.p.p. impune inculpatului ca pe timpul controlului judiciar: -să nu depăşească limita teritorială a României decît cu încuviinţarea prealabilă a instanţei; – să nu comunice direct sau indirect cu ceilalţi inculpaţi sau martorii din prezenta cauză aşa cum sînt menţionaţi în rechizitoriu”, se arată în soluţia instanţei.

Dacă măsura controlului judiciar nu va fi contestată miercuri, Cristi Bîgiu are undă verde și se poate întoarce la șefia Consiliului Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.