Mai multe nemulțumiri au fost exprimate, astăzi, de liderii de sindicat din mai multe domenii de activitate afectate de pandemie, în cadrul unei ședințe a Comisiei de Dialog Social prezidate de prefectul Leonard Dimian.

„În cadrul Comisiei de Dialog Social, prefectul județului Buzău, dl Leonard Dimian, a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții mai multor sindicate: Sanitas, CNSLR Frăția și Sindicatul Învățământului Preuniversitar. Sindicaliștii au expus o serie de nemulțumiri pe care le au în contextul pandemiei de Coronavirus, printre acestea numărându-se recompensarea echitabilă a tuturor salariațior din domeniul sanitar și de asistență socială pe toată perioada pandemiei și posibilitatea acordării sporului de periculozitate între 55-85%.
Toate solicitările venite din partea sindicatelor vor fi centralizate, iar prefectul județului Buzău le va înainta cu celeritate către Ministerul Muncii care, împreună cu alți factori decizionali, va găsi soluții pentru rezolvarea nemulțumirilor semnalate.” , se precizează într-o postare pe pagina de facebook a Instituției Prefectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.