Daniel Năastase, primarul din Verneşti, a reuşit, în cei patru ani de mandat să ducă la bun sfârşit proiectele pe care şi le-a asumat în faţa localnicilor.  „Am proiecte de care sunt mândru că le-am putut finaliza cu succes, precum și pe cele în curs de finalizare, la care, cu bună-credință, am făcut tot ceea ce mi-a stat în puterea și priceperea mea, pentru binele locuitorilor comunei Vernești. Voi începe cu înființarea serviciului de salubrizare, ce a presupus:
– achiziționarea autogunoierei
– construirea platformei în satul Zorești
– achiziționarea de utilaje, necesare pentru funcționarea corespunzătoare acestui serviciu. P
roiectul a fost absolut necesar pentru comuna Vernești, raportându-mă la datoria (102.672 lei către fosta companie de salubrizare) pe care am preluat-o în momentul în care mi-am început mandatul de primar și pe care am reușit să o achit pe parcursul anilor 2012-2016. Pentru a asigura transparența cu privire la înființarea acestui seriviciu sau achitarea datoriei preluate, vă stau la dispoziție cu toată documentația la sediul Primăriei Comunei Vernești”, a spus primarul din Verneşti, Daniel Năastase.

1 COMENTARIU

  1. În trecere prin satele comunei , am remarcat efectuarea unor lucrări de reparații la clădirea fostului Cămin cultural din Cândești , clădire părăsită și arătând ca o ruină de peste 20 de ani . Nu în mandatul acestui primar s-a reușit recondiționarea acestui important obiectiv cultural ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.