Duminică 09 mai se redeschide Talciocul. Autoritățile atrag, însă, atenția că trebuie respectate cu strictețe măsurile și regulile impuse:
1. Fluxurile de intrare si de iesire vor fi separate. Se va intra pe portile dotate cu turnicheti si se va iesi pe strada Hangarului (pe la terenul pus la dispozitie de catre SC REAL CONSULT SRL), iar masinile pe poarta nr 2.
2. Fluxurile de intrare la casele de marcat vor si separate cu garduri metalice. Pe trotuar sunt trasate linii la 1,5 m una de cealalta, pentru asigurarea distantarii persoanelor care stau la coada.
3. Se va respecta distantarea fizica atat la case, cat si in interiorul pietei!
4. Purtarea mastii medicale, care sa acopere gura si nasul, este obligatorie in perimetrul pietei!
5. La intrare sunt asigurate lavoare mobile si dozatoare pentru biocide, pentru dezinfectarea mainilor.
6. La iesire, deasemenea, sunt plasate lavoare mobile pentru igienizare.
7. In perimetrul pietei sunt plasate cosuri inscriptionate, special destinate mastilor si manusilor de unica folosinta, uzate.
8. Organizatorul, respectiv societatea Piete Targuri si Oboare, isi rezerva dreptul de a limita accesul in perimetrul pietei, la atingerea cotei de 50% din capacitatea acesteia!
9. Programul de acces autovehicule de aprovizionare 05.00-08.00
10. Programul de functionare 05.00 – 14.00
11. Rugam publicul sa fie intelegator si sa respecte masurile de preventie!”, transmit reprezentanții S.C.PIETE TARGURI SI OBOARE S.A. BUZAU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.