Intrebat dacă va candida la vreo funcţie de conducere în PSD, Marcel Ciolacu a afirmat că, momentan, mandatul său este să organizeze Congresul din 29 februarie, pentru a fi unul corect şi transparent.
„La discuţiile cu colegii mei organizatorice aş vrea să reamintesc că este o conducere interimară. Avem un obiectiv foarte clar de a organiza un Congres, s-a înaintat o dată pe 29 februaire. Vom vedea forma ordinar sau extraordinar, marea majoritate fiind pentru un Congres ordinar. Ne vom face treaba să fie un Congres corect şi transparent”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul CEx al PSD.

Liderul interimar al PSD a adăugat, întrebat dacă va candida la Congres, că „mandatul meu în acest moment este de a organiza cel târziu pe 29 februarie un Congres corect şi transparent, altfel cum au fost toate Congresele la PSD. După ce voi duce aceste lucruri la îndeplinire, o să iau şi hotărâri în ceea ce mă priveşte”.

Şefia interimară a PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu, după demisia din funcţia de preşedinte al partidului a Vioricăi Dăncilă.

Marcel Ciolacu a declarat că el a fost cel care a propus colegilor în CEx ca Niculae Bădălău să nu mai facă parte din niciun for de conducere centrală a partidului. Acesta a precizat că decizia privind şefia PSD Giurgiu va fi luată la nivelul filialei.
„La începutul CEx a fost una dintre priorităţi să discutăm ieşirea nefericită, gravă a colegului meu Niculae Bădălău unde s-a şi votat o sancţiune, dânsul nu mai face parte din niciun for de conducere central, urmând ca organizaţia Giurgiu să aibă discuţii în interiorul său şi să ia o decizie. Ce ştiu cu tărie e că PSD-ului i-a făcut foarte mult rău acea declaraţie, chiar dacă dânsul ne-a explicat contextul acelei declaraţii”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri, la finalul CEx.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.