Președintele interimar al PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook după ce guvernul PNL l-a demis fără nicio notificare prealabilă pe directorul Băncii de Gene Buzău, cercetătorul Costel Vânătoru.

În postarea sa, presedintele PSD compara situația în care se află Costel Vânătorul cu vendeta pornită împotriva unui alt profesionist care și-a deedicat viața slujirii aproapelui, Raed Arafat:

„Sunt puțini oamenii valoroși și onești, care sunt dispuși să își închine întreaga viață binelui public. Dar PNL face acum orice pentru a-i alunga! De tot! În loc să le ofere tot sprijinul necesar pentru a continua să construiască pentru România… Așa cum vor să scape de Raed Arafat și de SMURD, acești amatori incompetenți tocmai l-au dat afară pe cel mai bun specialist pe care România îl avea în domeniul cercetării genetice vegetale.

Costel Vânătoru era până azi ”inima” unui proiect născut cu foarte multe eforturi și muncă prin care se dorea reintroducerea semințelor românești în agricultură și protejarea a zeci de mii de soiuri autohtone.

Nu a contat că este doctor în horticultură și un profesionist desăvârșit, care și-a dedicat întreaga viață cercetării. L-au dat afară de la conducerea ”Băncii Naționale de Gene” de la Buzău fără nicio explicație sau preaviz. Mare rușine!

Pot să înțeleg frustrarea și ura liberalilor pe PSD pentru că întotdeauna am guvernat mai bine ca ei, dar nu accept răzbunarea pe un om care nu are nicio legătură cu lupta politică.

Fiecare zi cu acești amatori iresponsabili înseamnă un dezastru mai mare pentru România. Trebuie împreună să îi oprim!”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.