Președintele Camerei Deputaților și lider al organizației județene a PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a anunțat că social democrații nu au luat o decizie dacă să voteze sau nu la moțiunea de cenzură, precizând că asta e la latitudinea fiecărui coleg.

Singura hotărâre a fost referitor la asigurarea cvorumului, a precizat Ciolacu, scrie stiripesurse.ro. ,,Vom asigura cvorumul și colegii care vor să participe vor participa, care nu vor vota nu vor vota. La moțiune nu se va schimba nimica, va rămâne același Guvern. (…) Nu a fost o decizie de a vota sau de a nu vota. Decizia importantă a fost de a asigura cvorumul. Aceasta este treaba Puterii, să asigurăm cvorumul. Vă dați seama că, dacă ne gândim să asigurăm cvorumul, înseamnă că moțiunea nu trece. Dacă ei asigurau singuri cvorumul, noi puteam nici să nu mai venim. Ce vor face colegii este la latitudinea dânșilor, nu este o problemă că nu avem încredere în cineva, chiar a fost o discuție foarte deschisă la grup„, a declarat Marcel Ciolacu.

Moţiunea de cenzură depusă de opoziţie va fi prezentată, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, urmând ca dezbaterea și votul pe textul moțiunii să aibă loc marțea viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.