Sursă foto: SCM Gloria Buzău

În prima etapă a play-out-ului, echipa din Crâng a obținut o victorie, în deplasare, într-un meci în care a marcat cele mai multe goluri din actuala stagiune: patru.

“Dacă în campionatul regular, elevii lui Ilie Stan nu au marcat mai mult de două ori într-un meci, ratând însă multe ocazii, sâmbătă, la Târgu Jiu, aceştia s-au dezlănţuit şi au perforat poarta Viitorului de patru ori. Pentru SCM Gloria Buzău, a fost primul joc şi prima victorie, scor 4 la 2, din cadrul play-out-ului ligii secunde.

Golurile acestei frumoase victorii au fost marcate de către Adi Chică-Roșă (22’, 57’), Ciprian Petre (45’+2’), și Gheorghe Andronic (76’).

În urma acestui succes, SCM Gloria Buzău a rămas tot pe locul 3, cu 29 de puncte, cu 5 mai puține decât prima clasată a Grupei B, Petrolul Ploiești, și la 9 puncte de poziția cu numărul 5, care duce la barajul pentru menținerea în Liga a 2-a, poziție ocupată în prezent de Unirea Slobozia.

<<Felicit echipa pentru jocul de astăzi, pentru cele patru goluri date și pentru atitudine. Obiectivul meu pentru acest play-out este să câștigăm, dacă se poate, toate jocurile rămase de disputat, iar la vară sper să se găsească un investitor, fiindcă e foarte greu să jucăm practic degeaba, dacă știi că nu ai drept de promovare.Ilie Stan, antrenor Sursă foto: Mediafax

Dacă va prelua cineva echipa, va fi o reorganizare la nivelul conducerii și nu numai, și vom putea ataca promovarea sezonul viitor.>>, a declarat, Ilie Stan, citat de liga2.ro.

În partida de la Târgu Jiu, tehnicianul buzoian a folosit următorii jucători: Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Daniel Vîrtej, Sebastian Ghinga, Călin Toma, Cristian Balgiu, Ciprian Perju (David Stăiculescu 87’), Cristian Ciobanu (Iulian Roşu 87’), Cosmin Tucaliuc (Mădălin Socol 81’), Ciprian Petre (Gheorghe Andronic 70’), Adi Chică-Roşă (Maxim Iurcu 70’).

Formaţia din Crâng va sta etapa viitoare, urmând să revină pe 14 aprilie, atunci când are programat, pe teren propriu, duelul cu Unirea Slobozia.” , scrie site-ul clubului buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.