Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că salută intrarea în competiţia pentru conducerea PDL a Monicăi Macovei, dar a arătat că nu este de acord cu împărţirea PDL în FSN-işti şi reformişti, aşa cum susţinea Cristian Preda. Cezar Preda a spus că nu crede că Vasile Blaga sau Elena Udrea  se tem de moţiunea Monicăi Macovei. „Nu cred că preşedintele Vasile Blaga se teme de moţiunea doamnei Macovei, cum nu cred că nici doamna Elena Udrea nu se teme de moţiunea doamnei Macovei, cum şi doamna Macovei a exprimat că nu se teme de nimeni”, a precizat Preda.

El a mai spus că PDL este pregătit să aleagă cea mai bună soluţie şi a arătat că orice intrare în competiţie pentru conducerea PDL este de salutat. Cezar Preda a menţionat că a văzut conferinţa de presă a reformiştilor din PDL care a făcut un apel la unitate, dar nu ştie dacă a aduna înseamnă a împărţi PDL în reformişti şi FSN-işti. „Aşteptăm moţiunile. Eu nu sunt de acord cu chestiunea de a împărţi partidul în FSN-işti şi reformişti. Eu nu sunt FSN-ist nici în mentalitate, am intrat în politică în 1999, deci, din punctul meu de vedere, nu eram adresant, dar nu e bine să-i împarţi, oamenii gândesc diferit, suntem diferiţi, ne unesc principii şi valori”, a mai spus Cezar Preda.

El crede că fiecare candidat pentru şefia PDL „are şansa lui”. Întrebat care dintre cele două doamne Elena Udrea şi MOnica Macovei  este mai potrivită pentru şefia PDL, Cezar Preda a răspuns în glumă: „Vasile Blaga”. „Nu mă pune să aleg între două doamne: amândouă sunt frumoase şi deştepte”, a adăugat Cezar Preda.

Monica Macovei şi-a anunţat candidatura la şefia partidlui, ea precizând că moţiunea pe care o depune împreună cu alţi colegi se numeşte „Reformiştii”, scrie Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.