Intalnirea ISJ cu sefii scolilor buzoiene care s-a transformat usor in dezbatere publica pe legile initiate de deputatul Cezar Preda, l-a pus pe acesta in situatia de a raspunde si altor intrebari decat cele legate de temele propuse. Astfel spre finalul intalnirii, un participant la dezbatere, nemultumit de situatia in care se gaseste la aceasta ora invatamantul, l-a intrebat pe deputatul Cezar Preda de ce dintre atatia oameni capabili din partid a fost ales in fruntea Ministerului Educatiei tocmai Daniel Funeriu.
Desi profesorii buzoieni aveau formata o parere despre cel care le conduce soarta ministerului de resort, nici raspunsul vicepresedintelui PDL nu a avut darul de a le schimba prea mult parerea.
“Legea Educatiei nu este legea lui Funeriu. In viata este nevoie si de unii oameni care pot transporta un lucru dintr-un punct in altul. Poate ca nu intotdeauna cei mai destepti, cei mai dotati, cei mai minunati sunt si cele mai bune vehicule care sa duca un lucru dintr-un punct in altul. Domnul Daniel Funeriu va ramane totusi oamul care a dus Legea Educatiei la promulgare” -a conchis Preda in fata a peste 200 de cadre didactice.
Intalnirea convocata miercuri de catre ISJ a adunat in Amfiteatrul Colegiului National Mihai Eminescu aproape 300 de persoane sosite pentru a discuta despre metodologia si miscarile personalului didactic. O parte dintre dascali au parasit sala dupa citeva minute cand si-au dat seama ca fusesera convocati de fapt pentru o dezbatere pe alte teme decat cea anuntata.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.