DSCF2534Cezar Preda a tras linie peste un an destul de greu, după cum singur a declarat, şi şi-a făcut câteva reproşuri în ceea ce priveşte modul în care a coordonat activitatea la partid.  Sunt, însă, şi lucruri pentru care se felicită.

“Politic, îmi reproşez faptul că supărarea mea a durat mai mult decât trebuia şi că am stat departe de partid chiar în perioada cea mai grea, ianuarie – aprilie. Poate dacă nu aş fi avut această pauză, poate lucrurile ar fi fost gestionate mult mai bine. Imi reproşez dar nu pot să dau timpul înapoi.

Daca vine vorba despre proiectele mele politice, nu-mi reproşez decât că nu am crezut niciodată că nu mă pricep la oameni, conducând atâtea mii de oameni. Nici acum nu cred că nu mă pricep la oameni. Cred, însă, că oamenii s-au schimbat. Modul cum evaluez eu oamenii şi cum le acord încredere nu mai e acelaşi ca acum ceva timp. Oamenii şi-au descoperit alte interese pe care eu nu le simt şi atunci greşesc şi la investiţii. Şi dacă îmi reproşez, îmi reproşez că m-am dus cu pieptul descoperit susţinând nişte oameni care au profitat de susţinerea mea şi au construit cariere argumentând că au avut susţinerea mea, deci au şi valoare.

Cu plus aş trece faptul că am luat o decizie bună de a nu da partidul. Am dorit şi îmi doresc şi acum să schimb generaţia de conducere a partidului. Am vrut să fac acest lucru şi acum mă felicit că nu am făcut-o pentru că dacă eu făceam treaba asta aici nu mai găseaţi nici geamuri, nici scaune, nici mese. Cred că se omorau între ei. Nu le-am dat puterea unora care vroiau să le ia gâtul celorlalţi”, a declarat Cezar Preda într-o conferinţă de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.