Oltchimizarea economiei româneşti va continua şi cu CFR Marfă, şi cu Taromul, şi cu alte unităţi strategice ale statului român, a declarat deputatul PDL Cezar Preda.
Oltchimul este într-o situaţie gravă (…) aşa cum o ştiu toţi românii, cu precădere cei care suferă direct acolo. Dar Oltchimul este numai modelul pe care-l practică Victor Ponta şi Crin Antonescu pentru toată România. Oltchimizarea economiei româneşti va continua şi va continua şi cu CFR Marfă, şi cu Taromul, şi cu alte unităţi strategice ale statului român. Pentru că în loc să dea ceea ce s-a promis în campania electorală – locuri de muncă, o viaţă mai bună, salarii mărite – Guvernul Ponta oferă şomaj. Asta este şi insolvenţă, asta este ceea ce oferă Guvernul Ponta „, a afirmat Cezar Preda.
El a spus că în prezent România se află ” pe locul doi la benzină şi pe locul patru la motorină ca şi creştere a preţului dintre cele 27 de ţări europene„:
Victor Ponta a suprataxat companiile petroliere, iar la pompă am ajuns cu cele mai mari creşteri din Europa, suntem pe locul doi la benzină şi pe locul patru la motorină ca şi creştere a preţului dintre cele 27 de ţări europene. (…) Noi îl somăm să se ocupe de România, să se ocupe de ceea ce plătesc cetăţenii României. Nu au bani, nu au politici, nu au strategii şi introduc taxe. Au crescut preţurile la pompa de benzină şi motorină, vor creşte preţurile şi la energie şi la gaze, iar cetăţenii văd că de fapt una a fost în octombrie-noiembrie 2012 şi alta este realitatea lui 2013 ”  a arătat Cezar Preda.
Potrivit acestuia, PDL va continua să monitorizeze acţiunile USL şi ” va semnala aceste derapaje care se regăsesc în buzunarele românilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.