Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru afirmaţiile privind faptul că guvernarea PDL a lăsat 15 „bombe cu ceas”, arătând că acuzaţiile de corupţie trebuie însoţite de argumente. „Cu privire la afirmaţiile lui Victor Ponta: Domnia sa, numind bombe cu ceas nişte vorbe, a enumerat 15 aşa-zise probleme pe care le-a aruncat cu nepăsare, cu neruşinare, în curtea altcuiva. Aş spune că amestecarea merelor cu perele este un atribut al lui Victor Ponta”, a spus Cezar Preda. El a arătat că în momentul când se lansează acuzaţii de corupţie la diferite instituţii ale statului, trebuie aduse probe. Potrivit lui deputatului Cezar Preda, Hidroelectrica avea profit şi Victor Ponta „a băgat-o în insolvenţă”, iar Oltchimul în timpul Guvernelor Boc şi Ungureanu a lucrat, iar Ponta nu s-a grăbit să-i acorde ajutor şi „îl bagă în faliment”.

„Aşa se va întâmpla şi cu Poşta Română, pentru că interesele clanului PSD sunt foarte mari„, a adăugat Preda. El a mai spus, în legătură cu certificatele de revoluţionari, că îi aminteşte lui Victor Ponta că secretarul de stat privind revoluţionarii este „pesedist, cu patalama de la mentorul său, Ion Iliescu şi se numeşte Cutean”. Preda a arătat şi că Ponta spune „inepţii” şi legat de creşterea preţurilor la energie şi gaze. Conform lui Cezar Preda, PDL a fixat un calendar cu FMI de implementare a liberalizării preţurilor între 2015 şi 2019, iar Guvernul Ponta nu a mai respectat acest calendar.

„Nu are dreptul să arunce vina pe alte guverne pentru că incompetenţa şi negocierea proastă le aparţine în totalitate. Cetăţenii vor plăti căldura şi gazele mai mult pentru că Victor Ponta s-a preocupat nu de negocierile cu Fondul, ci să-l dea jos pe Băsescu”, a adăugat Cezar Preda. Premierul Victor Ponta a prezentat cele 15 „bombe cu ceas” pe care Executivul său le-a „moştenit” de la guvernarea PDL, el arătând că în cele cinci luni de mandat s-a confruntat cu grave probleme lăsate de fostele Cabinete, pe care a încercat să le soluţioneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.