Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu are de gând să colaboreze în niciun fel cu PDL, dar a spus că preţuieşte un singur om din acest partid şi anume pe Cezar Preda, deoarece a avut curajul să-i riposteze lui Traian Băsescu.

„Dintre liderii pe care i-am văzut în acest partid, nu vreau nicio colaborare cu el, dar am remarcat un lucru, e un singurul om care a avut curaj să-i riposteze lui Traian Băsescu decent, dar ferm, în vreme ce acesta era la Putere cu toate pârghiile în mână. Acela este Cezar Preda care în momentul când Băsescu l-a insultat grosier şi pe el şi pe Vasile Blaga, călcându-l în picioare, insultându-l pentru că a pierdut nişte alegeri la Buzău, Cezar Preda a avut curajul să-i riposteze marelui comandant victorios într-un mod foarte demn şi foarte ferm. Am apreciat lucrul ăsta, e un om cu care m-aş saluta cu plăcere, pentru că-l preţuiesc pentru acest gest”, a declarat Crin Antonescu în această seară la România TV.

El a adăugat că nu trebuie „să se sperie” nimeni, pentru că nu doreşte să facă nicio colaborare cu PDL, iar colegul său Eugen Nicolaescu care a vorbit despre această posibilitate „face teorie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.