Vicepresedintele PDL, buzoianul Cezar Preda s-a declarat ieri total nemultumit de iesirile publice al ecolegei sale de partid, Elena Udrea. Preda a declarat pentru RFI ca este total deplasata pozitia unor oameni din Guvern care sa ceara schimbarea premierului pentru a fi recastigata credibilitatea partidului.
„Mi se pare total iesita din comun pozitia unor oameni care se afla in interiorul Guvernului si cer capul premierului! (…) Guvernul are prim-ministru, iar partidul are presedinte. Stafeta nu se preda la mijlocul drumului”, a declarat pentru RFI, Cezar Preda.
Preda critica astfel declaratiile Elenei Udrea, membra in Guvern, de la sfarsitul saptamanii trecute de la Ploiesti cand aceasta era de parere ca o schimbare majora in Guvern ar ajuta PDL in recastigarea credibilitatii.
De altfel, buzoianul Cezar Prdea nu este impresionat nici de ideea presdintelui Basescu de a gasi un premier tehnocrat. Preda considera ca aducerea acum a unei astfel de discutii in planul public face mult mai mult rau partidului decat fac efectele guvernarii.
„Eu am un prim-ministru, am un Guvern pe care-l sustin si cu asta merg inainte in reforma statului. Nu stiu ce sa va spun eu, daca trebuie sa-mi aleg momentele dupa ce cauta domnul presedinte! Domnul presedinte sa caute, ce problema am eu? (…) In niciun caz nu consider ca intr-un asemenea moment trebuie gasit premier tehnocrat! Asta este o chestiune pe care eu n-am intalnit-o, mai aratati-mi o tara, va rog frumos, o tara in UE, care face asa ceva si daca fac ei, facem si noi! Nu se preda stafeta la mijlocul drumului”, a mai spus vicepresedintele PD-L citat de RFI.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Cezar-PREDA5.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.