O nouă persoană ar putea ocupa funcția de secretar al muniipiului Buzău. Postul acesta se dovedește a nu fi pentru oricine având în vedere că un număr mare de persoane au ocupat această funcție, în ultimii doi ani. De curând, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat concursul pentru ocuparea funcției se secretar, iar etapa de depunere a dosarelor tocmai s-a încheiat. Singurul care a îndeplinit toate cerințele postului este Aurel Marinescu care, potrivit comisiei care a validat dosarul depus, îndeplinește toate cerințele impuse.

Mai exact, candidații ar fi trebuit să aibă studii de specialitate în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, precum și studii postuniversitare. De asemenea, vechimea este foarte importantă, iar pentru a ocupa o astfel de funcție este necesar ca viitorul secretar să fi lucrat deja 7 ani în specialitatea studiilor.

Aurel Marinescu ar veni din județul Olt, unde, potrivit presei locale, ar fi mai ocupat funcția de secretar al orașului Drăgănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.