Recent, Romtelecom a anunțat că scoate la vânzare toate cele 42 de proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi în alte 16 judeţe. La Buzău, compania deține imobilul situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, având în vecinătate instituții administrative, bancare, Judecatoria și un hotel. Înainte ca Romtelecom să ia această decizie, a fost afișat pe site-ul companiei un anunț de închiriere. Astfel, se oferea spre închiriere, cu 6-8 euro/lună/mp, o suprafață de birouri de 1294 mp având următoarea dispunere: subsol – spații depozitare, arhivare – de 317mp, parter compartimentat – 415 mp, etaj 1 – 224 mp, etaj 2 – 336mp. În anunț se preciza că imobilul dispune de energie electrică, apă, canal, servicii de telecomunicații: voce, internet, TV, oferite de Romtelecom.

Compania atrăgea atenția că proprietatea imobiliară este construită în anul 1934 și necesită investiții, respectiv lucrări de consolidare a acesteia. Pe lângă Buzău, celelalte județe în care sunt situate proprietăţile Romtelecom scoase la vânzare sunt Bihor, Botoşani, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui şi Vrancea.

Vânzarea imobilelor face parte din strategia operatorului de a-şi optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului imobiliar şi pentru a creşte eficienţa şi a se concentra pe domeniul său de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.