PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi COMPANIA DE APĂ BUZĂU, operator regional al serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare din judeţul Buzău, anunţă semnarea unui parteneriat pentru colectare plăţi facturi. Prin semnarea acestui contract, au fost create premisele implementării celor mai moderne sisteme de plată, pentru a răspunde nevoilor clienţilor ce caută metode simple şi rapide de plată a facturii.

Serviciul este disponibil tuturor clienţilor COMPANIEI DE APĂ BUZĂU începând cu această lună, în magazinele de proximitate ce poartă însemnele PayPoint. Consumatorii se pot prezenta în aceste locaţii cu factura de apă/canal, iar vânzătorul va scana codul de bare şi va încasa banii în numerar, fără niciun comision. Procesarea tranzacţiei se realizează simplu, sigur şi rapid, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei.

Serviciile PayPoint constituie o modalitate de plată a facturilor disponibilă în peste 6800 puncte de plată la nivel naţional; în aceste locaţii, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, consumatorii se pot prezenta de acum şi cu facturile COMPANIEI DE APĂ BUZĂU, reducând considerabil timpul alocat acestor plăţi, fără costuri suplimentare. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania.