club
Tragedia din Colectiv a diminuat considerabil numărul celor care au călcat în ultimele zile pragul discotecilor, cluburilor și altor unități cu profil similar din Buzău. A spus-o chiar Sorin Cristea, administrator al mai multor cluburi și discoteci din Buzău, acesta precizând că tragedia din Colectiv se reflectă în numărul celor care calcă pragul acestor unități iar asta se va întâmpla mult timp de acum încolo, ”impactul mintal fiind major asupra mentalului consumatorului.
Cristea s-a referit și la posibilitatea ca fumatul să fie interzis în locurile de distracție, precizând că o astfel de măsură ar fi benefică și ar contribui la economii făcute în buzunarul celor care dețin afaceri.
”Dacă se va da o lege să nu se mai fumeze în discoteci și cluburi, vom organiza locuri de fumat și cu asta basta, ca peste tot în Europa. Poate pentru noi va fi mai economic, nu mai folosim ventilația la maxim, nu mai folosim odorizante a doua zi să scoatem mirosul din încăperi, pentru noi e mai bine, așa cred acum însă, când începi să consumi fenomenul vezi dacă e mai avantajos sau nu. Orice lege o să apară, o s-o respectăm”, a spus Cristea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.