imagesSute de masini s-au strans deja la iesirile din municipiul Buzau. Dupa ce politia a format filtre care au blocat iesirile din municipiu, soferii au fost nevoiti sa se intoarca din drum sau sa astepte in speranta ca vor putea pleca in urmatoarele ore.

In multe dintre cazuri, soferii sunt extrem de nemultumiti ca au fost opriti din drum si s-au certat cu politistii care au incercat sa le explice ca pe drumurile judetene si cele nationale, mai ales in zonele de camp circulatia auto este practic imposibila din cauza cantitatii mari de zapda adusa de viscol pe carosabil.

„Soferii trebuie sa inteleaga faptul ca odata restrictia impusa, nu ii vom lasa sa treaca. Multi dintre ei sunt recalcitranti pentru ca nu stiu care este situatia pe traseu. Sunt zone in care vizibilitatea este foarte scazuta si nu se poate circula. Soferii care pleaca la drum in aceste conditii nu stiu ce ii asteapta pe drum. Sa se inteleaga foarte clar. Inchidem drumurile pentru ca nu se mai poate circula, nu pentru ca asa vrem noi. Riscul este foarte mare, mai ales in zonele descoperite din cam”, ne-a declarat Vasile Nicolae, seful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzau.

Zeci de utilaje de deszapezire actioneaza fara intrerupere dar munca lor este de prisos. In urma utilajelor viscolul formeaza suluri de zapada pe carosabil de care, in unele cazuri, nici macar utilajele de deszapezire nu pot trece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.