Compania de Apă are un nou Consiliu de Administrație. Acesta a fost validat astăzi în cadrul ședinței Adunării generale a Acționarilor, toți membrii votând favorabil pentru noul Consiliu. Noii membri ai Consiliului de Administrație sunt Simona Săvulescu, Lucian Sălcuțan, Bogdan Ion, Manuela Zoița și Petruș Hinta.

În cadrul ședinței de astăzi au fost stabilite și indemnizațiile noilor membri, dar și alte documente financiare aferente anului 2017.

„Pentru toate cele 10 puncte aflate pe ordinea de zi noi acționarii am avut un mandat de vot ”pentru”. A fost votat noul Consiliul de Administrație, indemnizația lunară în cuantum brut de 3687 lei. Celelalte documente aprobate de AGA privesc activitățile economico-financiare pe anul 2017. Eu personal îmi doresc ca ședințele să se desfășoare astfel, face parte dintr-o normalitate dar pentru aceasta e nevoie ca anterior organizării acționarii să comunice între ei pentru a ajunge la un numitor comun iar operatorul regional să își poată desfășura activitatea normal și eficient”, a spus reprezentantul județului în AGA, Mirela Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.