Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Buzău, care reuneste toate localitatile din judeţ în care operează Compania de Apă, s-a întrunit în ședință pentru desemnarea noilor membri ai Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă. Cei cinci membri ai Consiliului de administraţie sunt Ion Bogdan, Petruţ Hinta, Manuela Zoiţa, Lucian Sălcuţan si Simona Săvulescu, ultimii doi apropiaţi ai primarului Constantin Toma.

Alegerea celor cinci membri ai Consiliului de administraţie a Companiei de apă a fost făcută de către o comisie de selecţie care a fost coordonată de către un expert independent. Unii dintre noii membri au făcut parte si din vechiul consiliu de adminstraţie.

Din luna martie a acestui an, Compania de Apă Buzău are un Consiliul de Administraţie interimar. Urmează acum ca toate unităţile administrative care fac parte din Asociaţia de Devoltare Intercomunitară să aprobe în Consiliul Local noua componenţă a Consiliului de administraţie a Companiei de apă. Deşi lista de propuneri mai cuprindea încă doi candidaţi – Gheorghe Şerban, consilier local şi profesor din Pătârlagere, şi Radu Nedelcu, de profesie consilier juridic – comisia de selecţie le-a acordat un punctaj sub nivelul exigenţelor pentru calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.