La finalul săptămânii trecute, primarul Constantin Toma și consilierul său personal, Simona Săvulescu, au lansat o serie de acuzații la adresa conducerii Companiei de Apă. Acuzațiile vin după ce consilierul personal al primarului Constantin Toma, Simona Săvulescu, a fost mandatat, recent, de către acesta, să ocupe funcția de director adjunct al Companiei de Apă, funcție rămasă vacantă după pensionarea lui Dumitru Cristea. „În acest moment, și vă fac o declarație publică, domnul Tescaru nu-i dă absolut nimic de lucru, ține ședințele fără doamna Simona Săvulescu, i-a recomandat să facă scris către toți subordonații. Există un regulament de organizare și funcționare aprobat de Consiliul de Administrație, pe care nu-l respectă”, declara primarul Constantin Toma.

Nimeni nu spune că nu dorește să colaboreze cu mine, dar realitatea asta este, pe care o constat. Nu am de unde să știu ce discuții au fost între domnul Tescaru și restul colegilor din Companie, dar, din ceea ce văd, se pare că au fost niște discuții în sensul ăsta, pentru că prea au  toți aceeași atitudine. Sunt foarte drăguți, dar totul este… Deci, dacă cer acces la anumite aplicații informatice, îmi spun <Da, sigur că da, se rezolvă>, dar practic, nu se rezolvă. Și tot așa. Nimeni nu îmi spune că nu-mi furnizează informații, nici nu aș putea să fac astfel de afirmații, dar în realitate se vede că nu există o dorință reală”, spunea  Simona Săvulescu.

Astăzi, a venit și răspunsul reprezentanților Companiei de Apă. ”Informatiile prezentate de primarul municipiului Buzau sunt neadecvate si nu reflecteaza realitatea. Compania de Apa S.A. Buzau a respectat toate prevederile legale privind angajarea directorului adjunct provizoriu, doamna Simona Savulescu, si a asigurat in aceasta situatie toate
conditiile pentru desfasurarea optima a activitatii sale. Precizarile facute public de catre doamna director adjunct provizoriu sunt scuzabile, daca ne raportam la perioada scurta petrecuta de la preluarea mandatului (04.06.2018) si la cantitatea mare de informatii de asimilat. Cu timpul, va invata ca atributiile de director adjunct al unui operator de apa/apa uzata sunt diferite de fisa postului de consilier personal la Primarie si necesita asimilarea cunostintelor specifice si o buna conduita profesionala. Ii asiguram pe buzoieni ca, din fericire, afirmatiile domnului primar si incertitudinile doamnei director adjunct nu influenteaza in niciun fel functionarea Companiei de Apa si rezultatele foarte bune obtinute de aceasta pe plan economic si investitional”, se arată în comunicatul de presă al Companiei de Apă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.