La Centrul de Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau s-a desfasurat, luni, concursul judetean cu tematica rutiera „Siguranta ta conteaza”, organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Buzau, in colaborare cu Gradinita cu Program Prelungit „Bobocei din Micro III”.

S-au inscris in competitie echipele de la 20 de scoli generale si gradinite din judetul Buzau, care au realizat filme cu tematica rutiera, preventiv-educativa.

In urma vizionarii filmuletelor, au fost desemnati castigatori reprezentantii Gradinitei „Bobocei din Micro III”, ai Gradinitei nr.6 Buzau, Gradinitei cu Program Prelungit Berca, ai Gradinitei cu Program Normal Candesti, precum si ai Scolii „G. E. Palade” Buzau.

Lucrarile au fost jurizate de politisti de la Compartimentul Analiza si Prevenirea Criminalitatii si Serviciul Rutier, impreuna cu reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Buzau.

Pe langa filmele realizate sub indrumarea cadrelor ce didactice, scolarii si prescolarii au demonstrat ca stiu regulile de circulatie si prin cele peste 200 de desene cu tematica rutiera pe care le-au realizat si le-au expus la Centrul de Prevenire a Criminalitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.