Veste bună pentru locuitorii comunei Valea Râmnicului. După o muncă susținută de peste doi ani, promarul Marian Galbenu a reușit să aducă rețeaua de gaze în cele trei sate din comună.

În satul Valea Râmnicului lucrările sunt aproape gata, la Oreavu au început deja lucrările la rețea, iar la Rubla se vor demara lucrările pe 20 iulie. Primarul spune că proiectul este unul la care a ținut foarte mult pentru că și-a dorit ca cetățemnii comunei sale să beneficieze de condiții optime de locuit.

„Noi avem un proiect mare de extindere a rețelei de gaze în toată comuna. Am avut în lucru și mai avem încă în lucru satul Valea Râmnicului, pe care în proporție de 95 la sută l-am terminat. Mai avem un proiect mare de înființare a rețelei de gaze pe încă două sate, Rubla și Oreavu. Valea Râmnicului, în proporție de 95 la sută este rețea de gaz, și am reușit după multă muncă de vreo doi ani să finalizăm proiectul și în sfârșit am demarat lucrările de extindere a rețelei de gaze pentru cele 2 sate. La Oreavu suntem deja în lucru, avem primii 800 de metri gata, din cei 12 kilometri de rețea, iar de luni, 20 iulie, începem și la Rubla și să sperăm că cel târziu anul viitor toată comuna va avea rețea de gaze”, ne-a declarat Marian Galbenu, primarul comunei Valea R\mnicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.