In Sala Sporturilor din Cislau a fost sarbatoare. Copii, antrenori si parinti au venit astazi la Cislau sa se intreaca sub egida Federatiei Romane de Lupte la un concurs de lupte libere pentru copii. Au venit reprezentanti de la Steaua Bucuresti, Dinamo, Brasov, Vaslui, Amara, Buzau, Carpati Nehoiu si Cislau .Copii talentati, ambitiosi cu dorinta de a lupta, cu mentalitate de invingator, dar cel mai important care invata lectia fair-play-ului si intind mana si atunci cand pierd.

Echipe de cluburi sportive din toată ţara si-au disputat ,,Cupa 27 martie” la lupte libere. Concursul organizat sub egida Platformei Civice Acţiunea 2012 cu prilejul împlinirii a 95 de ani de la unirea României cu Basarabia s-a desfăşurat în comuna Cislău.

Steaua, Dinamo, Clubul Şcolar Sportiv 4 şi Clubul Şcolar Sportiv 5 din Bucureşti, echipe din Buzău, Galaţi, Tecuci, Braşov, Amara, Călăraşi, Oneşti şi Vaslui au fost angrenate într-o competiţie menită să sensibilizeze sportivii cu privire la aspectul reîntregirii naţionale.

,,Mesajul nostru se îndreaptă mai cu seamă către micii sportivi, care trebuie să afle că dincolo de România, la est, se află tot România, numai că sub altă denumire deocamdată, aceea de Republica Moldova”, a declarat Gabriel Vasile, unul dintre organizatorii concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.