La ultima şedinţă a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău au fost votate bugetele de investiţii şi cheltuieli ale Companiei de Apă, aşa cum au fost aprobate de consiliul interimar de administraţie al operatorului regional.

În plus, s-a convenit ca, pentru concursul de ocupare a posturilor din forul administrativ al Companiei de Apă, să se facă o derogare. Mai precis, interviurile candidaților se vor ține pe 15 iunie, înainte de perioada oficială de vacanță.

Cei șapte cadidați înscriși până acum sunt Gheorghe Șerban, consilier și profesor la Pătârlagele, Ion Bogdan, director la Poșta Română, filiala Buzău, Hinta Petruț, consilier local din Rm Sărat, avocatul Lucian Sălcuțan, Simona Săvulescu, Zoița Manuela și consilierul juridic Radu Nedelcu. Se anunță o concurență strânsă pentru că în final din cei șapte candidați vor fi numiți 5 membri în consiliul de administrație al Companiei de Apă Buzău.

Din luna martie, operatorul regional de apă şi canal funcţionează cu un for interimar, alcătuit din doi funcţionari din Palatul Comunal, doi consilieri judeţeni şi un trimis al Primăriei Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.