Viorel Dobre (stânga) și Ion Barbu (dreapta)

Unul dintre cei mai vocali aleși din Consiliul Local Municipal, Ion Barbu, și-a dat demisia din PNL. Barbu a ales să se înscrie în PRO România și, cel mai probabil, va fi pe un loc eligibil pe lista de candidați pentru C.L.M. Buzău, din partea formațiunii lui Victor Ponta.

“Foarte cunoscut și respectat pentru luările sale avizate de poziție împotriva unor hotărâri pe care municipalitatea încerca să le adopte mai mult pe sub masă, un consecvent în a se opune acolo unde i se părea că se încalcă legea, consilierul municipal Ion Barbu a părăsit partidul pe listele căruia a fost ales pentru două mandate. Convingerile sale politice nu se mai încadrau în normele partidului a cărui singură activitate la Buzău a fost să facă un non combat PSD-ului și să nu deranjeze anumiți lideri care aveau alte concepții în ceea ce privește expresia „în folosul cetățeanului”. Prea vocal uneori, chiar și pentru colegii de partid, cărora le spunea în față adevăruri pe care aceștia nu le-ar fi vrut rostite, consilierul Ion Barbu a descoperit la PRO România o echipă de profesioniști, coordonată de președintele Felix Rache și de primvicepreședintele Viorel Dobre, oameni tineri și de valoare ale căror concepții politice sunt asemănătoare lui și de aceea ni s-a alăturat.”, se arată într-un comunicat de presă emis de PRO România Buzău.

De menționat că mutarea la PRO România îl va costa pe Ion Barbu pierderea mandatului de consilier local ales pe listele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.