Reprezentanţii Consiliului Judeţean au demarat procedurile pentru accesarea de fonduri europene pentru mai multe proiecte importante pentru județul nostru. Preşedintele Consiliului Judeţean a primit veşti bune de la șefii Agenției de Dezvoltare Regională, care spun că proiectele gândite la nivel local au şanse de finanţare 100%. Mai exact, anul viitor, cu bani europeni se vor demara două lucrări importante pentru judeţul nostru: refacerea DJ 203 K de la limita cu judeţul Brăila până la DN2 E85, dar şi reabilitarea clădirii fostului Spital Brătianu.

„Până la jumătatea lunii trebuie să depunem domcumentația pentru aceste proiecte. În urma unor discuții pe care le-am avut cu directorul ADR avem șanse de 100% ca proiectele să fie declarate eligibile și să primească finanțare și astfel DJ 203K pe tronsonul Robeasca- Săgeata- Vadu Pașii să fie refăcut și la fel și clădirea Spitalului Brătianu”, a declarat președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

De asemenea, Consiliul Judeţean va fi partener în cadrul unui proiect finanţat tot pe fonduri europene prin care se va amenaja un teren de sport care să îi deservească pe copiii cu nevoi speciale.

1 COMENTARIU

  1. Oaia neagra a infrastructurii rutiere a județului va rămâne in continuare DJ 203 K, tronsonul Mărăcineni – Gura Teghii. De ce? De ani de zile se fac promisiuni dar nici un metru de drum nu se face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.