După teatrul de la Paris si trupa de la Bruxelles, Centrul Cultural Francofon Buzau le oferă buzoienilor invitatia de a participa la concertul caritabil sustinut de cantaretul elvețian MARC AYMON pe scena salii Consiliului Judetean Buzau, marti, 27 august 2013, ora 19.

Evenimentul muzical se inscrie in proiectul turneului de promovare a ultimului album de exceptie al artistului, inregistrat in SUA, la Nashville. Incepand de la Bucuresti, continuand cu Buzaul, Marc Aymon  va concerta in alte mari orase ale Romaniei: Iasi, Cluj, Timisoara, Alba- Iulia. Tănărul cântăreț  elvețian, atat de indragit pe toate meridianele lumii pentru ritmurile blues, rock si rock and roll, doreste să sustina prin muzica sa proiecte sociale si umanitare, fondurile obtinute in urma concertului fiind directionate catre activitatile educationale promovate de Centrul Cultural Francofon Buzau, indeosebi catre After School Sf Sava. Promovarea artei și a culturii tradiționale se va face prin programul folcloric prezentat, în deschidere,  de Ansamblul Plaiurile Mioriței al Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău.

Intrarea este gratuita si se face pe baza de invitatie, buzoienii putând procura aceste  invitatii in zilele de luni si marti, 26 si 27 august, de la Centrul Cultural Francofon Buzau, intre orele 10 si 18. De asemenea, după terminarea concertului, organizatorii va propun si un cocktail francofon, unde spectatorii vor avea ocazia sa-si impartaseasca impresiile despre concert, sa se fotografieze impreuna cu artistul Marc Aymon si trupa sa si sa obtina autografe de la invitații elvețieni.

Proiectul a fost posibil datorita sponsorilor: Ambasada Elvetiei in Romania, Organizatia Internationala a Francofoniei, Programul de Cooperare Elvețiano- Român, Swiss Sponsors Fund, Asociatia Operațion Villages Roumains și a partenerilor locali: Consiliul Județean Buzău, Centrul de Cultură și Artă Buzău, Domeniile Viticole Franco-Române Sahateni, Brutarex si Fundatia pentru Copii Sf Sava  Buzau.

Impreuna cu Marc Aymon, va sosi la Buzau si o delegatie a asociatiilor Operation Villages Roumains din Elvetia si din Belgia pentru a discuta cu reprezentantii Centrului Cultural Francofon Buzau si ai Consiliului Judetean Buzau in scopul identificarii posibilitatilor de cooperare in cele doua domenii prioritare de interventie a asociatiei elvetiene: medical si de protectie civila prin sistemul de pompieri voluntari in comunele din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.