Cezar PREDA  Alina Gorghiu
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, s-a referit în conferința de presă organizată sâmbătă după amiază la Buzău, la un subiect arzător pentru buzunarele buzoienilor, acela al costului apei care curge la apa potabilă, apă pe care buzoienii o plătesc la un preț cu mult peste cel practicat în alte municipii.
”La Buzău aveți cea mai scumpă apă din țară. Mi-e ciudă că sub administrația pesedistă apa e un lux, în alte orașe în care am fost căldura e un lux, mi-e teamă că și aerul va fi taxat de administrațiile pesediste dacă lucrurile nu se vor schimba la guvernare”, a spus Gorghiu.
Sursa citată a menționat că la Buzău PNL are o mare oportunitate de care trebuie să profite la maxim pentru a înlătura conducerea pesedistă din fruntea celor mai importante instituții ale județului, aceea că șefii din Primărie și Consiliul Județean au probleme cu justiția.
” PNL are o mare oportunitate cu care rar se va întâlni: corupția din administrație la Buzău e înfloritoare, aveți un nivel al corupției pe care rar l-am întâlnit în țară și am traversat cu domnul Blaga toată România, aici de la primari la președinte de Consiliul Judetean, la toate instituțiile sunt probleme. E păcat ca locuitorii din Buzău să fie martorii unor asemenea comportamente care nu au legătură cu legalitatea și demnitatea în politică”, a conchis Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.