Concert de zile mari in acest week-end la Buzau. Cristi Minculescu concertează la Buzău, alături de o altă legendă a rock-ului românesc, Nuţu Olteanu, cel care a fondat trupa IRIS.

Evenimentul va avea loc duminică seară, la Terasa Atlantis din Parcul Tineretului, de la ora 21.00. Organizatorii anunţă două preţuri la bilete: 30 de lei, respectiv 40 de lei.

În toamna anului trecut, după ce a anunţat că părăseşte trupa IRIS, Cristi Minculescu s-a stabilit în Germania, la Regensburg. Acolo, Minculescu a fondat o nouă trupă, numită Lotus, cu care a susţinut concerte în România şi în Germania.

În acelaşi timp, a fost deschis colaborărilor cu diverşi alţi artişti, iar unul dintre aceştia este Nuţu Olteanu. Fondator al trupei Iris, alături de Emil Lechinţeanu şi Nelu Dumitrescu, Nuţu Olteanu s-a stabilit în Suedia la începutul anilor ’90, urmându-şi cariera de instrumentist, vocalist şi profesor de muzică.

Repertoriul ales de Minculescu şi Olteanu pentru concertul de duminică va conţine atât piese cunoscute ale trupei Iris, dar şi şi două compoziţii noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.