Cel mai important om al judeţului, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, se situează pe locul patru într-un clasament naţional realizat de http://transilvaniareporter.ro  cu cei mai urmăriţi şefi de CJ pe site-ul de socializare Facebook.  

Din cei 41 de preşedinţi, doar 13 nu au cont pe Facebook, iar cei din top 10 sunt destul de apropiaţi ca număr de fani pe cel mai mare site de socializare din lume.

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, este urmărit de 5.918 persoane pe site-ul de socializare. Din primii patru preşedinţi de consiliu judeţean, Bîgiu are cea mai recentă postare, 24 iulie.

Pe primul loc se regăseşte  Nicuşor Constantinescu. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este cel mai urmărit dintre cei 41 de şefi de judeţe. Cu un număr relativ mic de poze şi cu o ultimă postare din 30 iunie anul curent, Constantinescu este urmărit de 11.149 de persoane. Pe poziţia a doua îl regăsim pe şeful judeţului Vrancea, Marian Oprişan, cu un număr de 10.902 urmăritori. Marian Oprişan este mult mai activ decât ocupantul primei poziţii, cu multe poze şi filmuleţe, fiind un concurent puternic pentru Nicuşor Constantinescu. Pe locul al treilea este Ciprian Dobre, preşedintele de la Mureş. 6.905 este numărul de fani pe care îl are acesta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.