crucea_rosieCrucea Roşie Buzău continuă seria acţiunilor caritabile în sprijinul celor nevoiaşi. Voluntarii filialei au distribuit pachete cu alimente la 25 de familii din comuna Vipereşti, aflate în situaţie dificilă. Această activitate se desfăşoară în cadrul proiectului social “Împreună pentru umanitate”, derulat cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău.
În preajma sărbătorii de Moş Nicolae, Crucea Roşie Buzău distribuie un număr de 1.150 batoane de ciocolată copiilor şi tinerilor institutionalizaţi în unităţi de asistenţă socială din municipiul Buzău, dulciurile provenind dintr-o donaţie făcută Crucii Roşii Române.
Voluntarii Crucii Roşii au fost prezenţi în incinta hypermarketului Carrefour din Complexul Aurora Mall Buzău, unde au promovat proiectul “Banca de Alimente”, în scopul colectării şi distribuirii de alimente, în preajma sărbătorilor de iarnă, la cât mai multe familii nevoiaşe. Voluntarii au distribuit pliante şi baloane, au prezentat obiectivele proiectului şi au măsurat gratuit tensiunea arterială doritorilor. Reprezentanţii filialei de Cruce Roşie fac apel către instituţii şi buzoieni să contribuie cu donaţii de alimente neperisabile, pe care le pot depune în recipientul special destinat din incinta magazinului, după posibilităţile fiecăruia, pentru îndeplinirea obiectivului umanitar al proiectului pe care îl derulează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.