În penultima zi de înscrieri, PSD și-a depus candidaturile pentru fotoliul de primar și pentru funcțiile de consilieri locali municipali, astăzi, la sediul Biroului Electoral Muncicipal din cadrul Palatului Comunal. Dosarele au fost depuse de primarul Constantin Toma și viceprimarul Ionuț Apostu, în timp ce câțiva dintre candidații social-democrați au așteptat pe hol. La câteva minute după ce au depus candiaturile, edilul-șef Constantin Toma și câțiva dintre candidați au mers în parcul de lângă Palatul Comunal, unde au organizat o conferință de presă. 

Una dintre surprizele anunțate de primar a fost cooptarea, pe ultima sută de metri, a doi liberali în echipa PSD: George Vlad, directorul Palatului Comunal, și Nicolae Șerban, cunoscut ca lider informal al romilor. 

Lista de la CLM este deschisă chiar de primarul Constantin Toma, urmat de viceprimarul Ionuț Apostu. Pe locul 3 se află Oana Gheorghiu, farmacist, consilier actual de câteva luni, urmată de o altă tânără, Oana Matache, director de centru educațional. Pe locul 5 este medicul stomatolog Mădălina Munteanu, apoi profesorul Laurențiu Țepeluș, director adjunct al Colegiului Hasdeu, actual consilier. Lista este completată de Teodor Cojocaru, 36 de ani, inginer agronom, Cristinel Dobre (zis Cristi Ice), bucătar-șef, și Valentin Dragu, 28 de ani, inginer. 

Locul 10 pe listă este ocupat de seniorul Aurel Gubandru, fost director al RAM Buzău, urmat de Florin Artene (actual consilier, instructor tineret) și de foștii liberali Nicolae Șerban și George Vlad. 

Vom lua 16 consilieri! , a declarat primarul Constantin Toma, după depunerea candidaturilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.