”O duminică frumoasă și intensă la Buzău.” Așa descrie președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, vizita Vioricăi Dăncilă în județul nostru. La ora 9:30, Viorica Dăncilă a sosit în fața Palatului Comunal. Candidatul PSD la prezidențiale a fost întâmpinat de liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Însoțită de lideri social-democrați veniți de la centru, printre care Mihai Fifor, Eugen Teodorovici și Petre Daea, Viorica Dăncilă a pornit către piața centrală, acolo unde zeci de simpatizanți au întâmpinat-o cu aplauze. Candidata PSD a stat de vorbă cu oamenii și le-a promis că se va strădui sa fie un președinte bun. Au urmat băi de mulțime și o plimbare prin Parcul Crâng, ocazie cu care liderul PSD a jucat șah cu seniorii și a aflat ce așteptări au oamenii de la viitorul președinte. Ulterior, membrii PSD Buzău s-a reunit la Sala Mare a Consiliului Județean, unde au avut loc discuții despre alegerile de duminica viitoare.

„O duminică frumoasă și intensă la Buzău în prezența candidatului nostru la prezidențiale, Viorica Dăncilă! A fost o bună ocazie să vorbim cu buzoienii despre modelul de președinte pe care și-l doresc, care să nu împartă oamenii în buni și răi în funcție de opțiunile politice și care să fie cu adevărat un factor de stabilitate și consens în societate.
Sprijinul acordat de Guvernul Dăncilă a contat enorm în atragerea sutelor de milioane de lei pentru proiectele de investiții din județul Buzău. Și avem nevoie cât mai repede din nou de o guvernare de stânga, care să continue aceste proiecte și să fie preocupată de problemele reale ale oamenilor.
De aceea, un vot pentru Viorica Dăncilă este un vot pentru PSD! Pe 24 noiembrie, am încredere că buzoienii vor alege din nou cu inima!” a transmis liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.