Astăzi s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Deputatul Marcel Ciolacu a scris pe pagina sa de socializare modul în care ar vrea să se desfășoare această  campanie, subliind faptul că ar trebuisă primeze confruntarea de idei, în detrimentul denigrării contracandidatului. „Toţi ne dorim o campanie curată, bazată doar pe proiectele candidaților, o reală confruntare de idei. Probabil că acest lucru nu se va întâmpla, aşa cum nu s-a întâmplat mai niciodată. Eu, alături de echipa mea, voi întreprinde o campanie legală, desfăşurată în spiritul şi după litera legii. Cred cu toată forţa în domnul Constantin Toma. Dumnealui nu a atacat pe nimeni. Şi nici nu o va face. Are alte preocupări, dezvoltă proiecte pentru municipiul Buzău, pe care le prezintă oamenilor în mod direct: crearea de locuri de muncă, relansarea economiei locale, dezvoltarea infrastructurii orașului. Îl susţin şi pe domnul Petre Emanoil Neagu care, deşi este campanie electorală, are un județ de condus. Lumea nu va sta în loc o lună, buzoienii au nevoie în continuare de asfalt, de apă sau de canalizare. Vă asigur că nici dumnealui nu se va ocupa cu atacuri, ci işi va continua treaba în administrație”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

 1. Apropos de asfalt
  Întrebarea nr. 1: De ce drumul judetean DJ 203K a fost reparat anul trecut in luna octombrie?
  Întrebarea nr. 2: De ce se repara drumul judetean DJ 203 K acum, la numai 7 luni?
  Întrebarea nr. 3: Stie cineva cat costa aceste reparatii? Dar cat ar costa un drum nou? Am auzit ca ar fi cam 25 000 000 lei vechi pe metru liniar de drum(sic);
  Întrebarea nr. 4: De ce se repara un spital judetean vechi cu cca 2 000 000 euro?
  Întrebarea nr. 5: Stie cineva cat ar costa un spital nou?
  Întrebarea nr. 6: Stie cineva raspunsurile la aceste prime intrebari? Sunt cred subiecte tari de campanie, deci de interes public general. ASTEPT RASPUNSURI DE LA CEI CE SE PRICEP LA VORBE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.