După ce liderii PSD au atacat dur modul în care au fost împărțiți banii din Fondul de Rezervă al Guvernului, pentru comunitățile locale, președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, a reacționat și a ținut să le răspundă, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook:

A început isteria tipic PSD-istă!

Episodul 1: Cum poți să fii ipocrit în doar câteva minute! Asistăm de câteva ore deja la o dezinformare grosolană promovată isteric de pesediști referitoare la alocarea discreționară a banilor din Fondul de Rezervă favorite fiind, spune PSD, primăriile liberale!

Nimic mai fals!

Ca să fie foarte clar:

La #Buzău, din totalul de 14.466.000 de lei:

9.501.000 lei au fost distribuite către administrații PSD (inclusiv CJ Buzău), dar și către primării ProRomânia și PMP. 

4.965.000 de lei au fost alocate administrațiilor locale PNL.

Precizez că Guvernul României a alocat sume de bani în funcție de solicitările depuse de unitățile administrativ teritoriale și mai ales în functie de PRIORITATEA proiectelor care au nevoie de finanțare.

Sumele distribuite către comunele, orașele și municipiile din România au destinații clare în ceea ce privește proiectele de dezvoltare locală.

Cred că PSD ar trebui să se uite în propria ogradă și să vadă pădurea de copaci.
Guvernul PNL a alocat bani pentru proiectele de dezvoltare locală și nu pentru un partid sau un altul! , a declarat deputatul Gabriel Avrămescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.