Delegatiile Angliei, Irlandei si Slovaciei urmeaza sa soseasca la Buzau, pentru primul turneu patronat de UEFA, gazduit de municipiu. In speranta ca va castiga grupa intermediara, conducerea tehnica a selectionatei de amatori ce va reprezenta Romania a decis sa convoace si jucatori prahoveni. La turneul final din 2019 vor participa numai castigatoarele grupelor intermediare.

Conducerea AJF Buzău a anunțat atît componența lotului ce va reprezenta România la Cupa Regiunilor, dar si noua componenta a echipei tehnice.

„Stafful românesc va fi compus din trioul Gabriel Ibriș, Cristi Lupu și Nicolae Paris, completat de un implant prahovean, selecționerul selecționatei similare, Cătălin Dinu. De asemenea, selecționata județeană va importa cîțiva jucători din județul vecin. Lotul, unul destul de eterogen, este format, deocamdată din 30 de jucători, fotbaliști de la Gloria, Rîmnicu-Sărat, CS Blejoi, Locomotiva, Partizanul Merei, Voința Lanuri, Metalul, Montana Pătîrlagele, Gloria Vadu Pașii, , Cs Cornu, Cs Păulești, Avîntul Zărnești, și Petrolul Berca”, a declarat Adrian Petre, presedintele AJF Buzau.

Turneul va începe pe 16 septembrie, de la ora 15.00, odată cu meciul Anglia – Slovacia. Partida se va disputa pe arena din Crîng. Același stadion va găzdui și celălalt meci al zilei, de la 19.30. România și Irlanda vor juca în nocturnă. De remarcat că Irlanda este finalista ultimei ediții a Cupei Regiunilor.

Meciurile turneului se vor disputa pe stadionul Gloria, dar și pe Municipalul din Rîmnicu Sărat. Selecționatele prezente la Buzău se vor antrena la Berca, Săhăteni, Gălbinași și pe Arena Prințul Ghica, din Parcul Tineretului.

Organizatorii dau asigurări că gazonul de pe Gloria, proaspăt instalat, nu va ceda. Mai mult, dacă se vor înregistra pagube, cauzate de frecvența ridicată a partidelor disputate, federația  se obligă să refacă suprafața de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.