O tânără din Rușețu trece de mai mult timp printr-o grea încercare, după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic. După un transplant de măduvă efectuat la o clinică din Turcia, Daniela trebuie să mai stea în spital o sută de zile pentru tratamentul post-operator, iar costurile sunt peste puterile financiare ale familiei.

Crucea Roșie Buzău a lansat un apel umanitar:

La vârsta de 24 de ani, Daniela Șerban, originară din comuna Rușețu, județul Buzău, a fost diagnosticată cu Limfom Hodgkin în stadiul IV B (cancer al sistemului limfatic).
După o succesiune de tratamente, ședințe de chimioterapie și un autotransplant cu celule stem fără succes, Danielei i s-a oferit șansa de a merge la o clinică din Turcia pentru alt tratament urmat de un transplant de măduvă.

60000 Euro au fost strânși pentru ca șansa ei sa fie pusă în practică, însă lupta continuă!

Transplantul de măduvă a fost realizat cu succes la clinica din Istanbul, dar pentru finalizarea reușitei tratamentului post transplant, Daniela mai are nevoie de minim 100 de zile spitalizare, costurile financiare fiind de minim 14000 Euro!

ACUM ESTE MOMENTUL ÎN CARE NE PUTEM REUNI DIN NOU PENTRU VINDECAREA PE DEPLIN A DANIELEI ȘERBAN!

De aceea apelăm la bunăvoința tuturor oamenilor cu drag și dorință de a ajuta, ca în funcție de posibilități să depună orice sumă de bani în contul

RO87CECEC001946376324211 – pe numele ȘERBAN VASILICĂ – Tatăl

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.