Viorel Holban, în campanie electorală pentru Primăria Rm. Sărat

Ieri, în ședința de Guvern, a fost numit unul dintre cei doi noi subprefecți nominalizați de PNL Buzău. Decizia a fost dată doar pentru Marieta Boloș, șefa femeilor liberale buzoiene, nu și pentru Viorel Holban, fost primar al Râmnicului.

Amânarea numirii lui Holban surprinde. Se aștepta ca la ședința de Guvern de ieri să fie numită echipa de subprefecți, așa cum a fost propusă de liderii de la Buzău. Deocamdată nu se cunosc motivele oficiale ale acestei amânări. Este cert, însă, că ceva s-a întâmplat, din moment ce o hotărâre de acest gen este o simplă formalitate. Cazuri similare de amânări sunt înregistrate și în alte câteva județe.Înainte de decizia centrală ca PLUS să aibă prefectul de Buzău, liberalul Viorel Holban era nominalizarea PNL pentru prima funcție de la Casa Albă. Probabil, pe fondul temporizării numirii de către PLUS a unui șef la Prefectura Buzău, liderii PNL au intrat în expectativă sau chiar în noi negocieri, în încercarea de a-și impune, totuși, omul la vârful Casei Albe.

După ce forul central a respins candidatura lui Mihai Răzvan Moraru pentru funcția de prefect, PLUS se chinuie să nominalizeze un nou șef la Buzău. Nici la ședința de ieri de la București nu s-a ajuns la un consens, partidul rămânând fără numiri doar la Buzău și în Harghita, pentru posturile de șefi ai prefecturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.