Federația Europeană de Handbal a decis, la „masa verde”, să-i dea câștig de cauză Gloriei Buzău, care a depus contestație, în urma returului cu echipa Costa del Sol Malaga, în cadrul preliminariilor Cupei EHF, când formația gazdă a folost o handbalistă care nu era trecută pe foaia de joc. Hotărârea a fost ca echipa de handbal feminin, antrenată de Adrian Chiruț, să fie declarată învingătoare cu 10-0. Precizăm că verdictul EHF, dat ieri, poate fi atacat în trei zile, însă, este puțin probabil că oficialii spanioli vor contesta decizia forului european.

După două săptămâni de incertitudine, Buzăul a primit, astăzi, vestea cea bună, a calificării în turul 3 al competiției europene de handbal feminin EHF European League Women.

În urma deciziei Curții de Handbal EHF, echipa noastră a fost declarată câștigătoare a disputei din turul 2, dintre SCM Gloria Buzău și Costa del Sol Málaga, rezultatul meciului fiind 0 – 10, pentru Gloria, în partida retur jucată la Málaga.

Reamintim că în meciul retur, echipa spaniolă a folosit o jucătoare ce nu era înscrisă pe raportul oficial de joc. Aceasta a intrat pe teren încă de la începutul meciului și a jucat timp de 41 minute, influențând scorul meciului prin acțiunile sale și prin golul înscris.

Fetele noastre urmează să întâlnească, în runda 3 a calificărilor, echipa din Ungaria, Motherson Mosonmagyarovari KC (Ungaria – tur, 4 decembrie 2022, Buzău – retur, 11 decembrie 2022)., au anunțat oficialii clubului buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.