Deputatul Adrian Mocanu îl atacă dur pe primarul interimar Fănică Bârlă, pe tema intenției acestuia de a renunța la interzicerea circulației la sfârșit de săptămână pe Bulevardul N. Bălcescu pe porțiunea dintre Prefectură și Crâng.

„Zilnic, europenii aleg să se relaxeze plimbându-se și făcând cumpărături în zona străzilor pietonale. Austriecii au Mariahilfer Straβe, danezii au strada Strøget, din Copenhaga, irlandezii au Crafton Street în Dublin, turcii – strada Istiklal din Istanbul, în Lisabona este o plăcere să te plimbi pe Rua Augusta, parizienii au, printre altele, renumita stradă Rue Montorgueil. Din păcate, buzoienii îl au pe Bârlă. Acest semidoct ajuns primar interimar vrea să rămână neapărat în memoria buzoienilor, așa că s-a gândit să renunțe la interzicerea circulației auto în weekend pe Bulevardul Bălcescu, între Prefectură și Parcul Crâng. Proastă decizie, dom’ Fanică! Ai fost de atâtea ori în străinătate pe banii buzoienilor, ai fi putut să copiezi și tu ceva de pe meleagurile occidentale și să aplici în orașul tău. Dar așa se întâmplă când la conducerea municipiului ajung oameni certați cu legea și cu bunul simț. Rușine!”, a scris Adrian Mocanu pe pagina sa de Facebook.

El îi arată cu degetul și pe candidații la Primărie care și-au exprimat opinia despre această intenție: „Mai este un aspect important legat de acest subiect. Am observat că mai toți candidații pentru fotoliul de primar al Buzăului și-au dat cu părerea pe acest subiect, de parcă circulația pe Bulevardul Bălcescu este singura problemă din acest oraș distrus de corupție și de conducători incompetenți. Stimabililor, buzoienii au nevoie de proiecte importante, de soluții urgente la marile probleme ale orașului: străzi distruse, lipsa parcărilor, șomaj în creștere, impozite exorbitante sau lipsa de atractivitate economică”, a mai scris Adrian Mocanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.