Conducerea organizației județene a Partidului Mișcarea Populară a transmis, printr-un comunicat de presă, că partidul va bloca orice demers suspect prin care PSD şi primarul Constantin Toma vor încerca schimbarea statutului juridic al Crângului. „Partidul Mişcarea Populară Buzău se opune acţiunilor abuzive ale primarului PSD al municipiului Buzău, Toma Constantin, şi spune public „stop” modului iresponsabil şi discreţionar al acestuia de a conduce Primăria reşedinţei de judeţ. Avem în vedere, în primul rând, afacerea cu iz penal care are că obiect folosirea Crângului pentru interesul personal al lui Toma. PMP, prin acţiunile consilierilor săi municipali şi prin orice alte mijloace politice şi administrative necesare, va bloca orice demers dubios prin care PSD şi Toma Constantin vor încerca schimbarea statutului juridic al Crângului, aşa cum a anunţat acesta din urmă.

Crângul este unul din simbolurile oraşului nostru, are o valoare patrimonială inestimabilă pentru buzoieni şi nu vom permite să ajungă o moneda de schimb pentru planurile murdare ale unui afacerist arhicunoscut pentru falimentarea răsunătoare a fabricilor pe care le-a administrat. Este inadmisibil că pădurea Crâng să aibă aceeaşi soartă ca a altor importante obiective buzoiene, care au fost şi nu mai sunt din cauza „managementului performant” al unor iresponsabili puşi pe distrugere şi pe jaf. Este inadmisibil că pădurea Crâng să fie distrusă printr-o reţetă semănătoare aceleia prin care Toma Constantin a „îngropat” Metalurgica. Patrimoniul municipiului Buzău şi valorile simbolice ale acestui oraş nu sunt nici moşia dumneavoastră, nici zestrea electorală a PSD, domnule Toma! În campania electorală, atât PSD, cât şi dumneavoastră, personal, aţi promis modernizarea oraşului, condiţii mai bune pentru buzoieni şi respectarea legii. În niciun caz punerea pe butuci a oraşului şi gajarea la bănci a patrimoniului public pentru obţinerea de beneficii personale! Din păcate, unii politicieni care, teoretic, sunt în opoziţie, nu fac altceva decât să joace cum le dictează PSD şi Toma Constantin în Consiliul Local. A se vedea modul ruşinos în care consilierii liberali au ajuns să facă jocurile groparului industriei buzoiene în CLM Buzău.

În calitate de parlamentar şi de preşedinte al PMP Buzău, cer public PSD şi lui Toma Constantin să îşi ia gândul de la ideea de prăduire a Crângului. Jos labele de pe patrimoniul buzoienilor! Fac un apel la clasa politică locală şi le transmit public politicienilor buzoieni îndemnul de a nu mai tolera jocurile penale ale primarului PSD Toma Constantin. Avem capacitatea politică de a formă în Consiliul Local o majoritate a opoziţiei care să lase PSD în inferioritate şi care să se opună manevrelor murdare ale lui Toma. Acesta s-a dovedit, din primele zile ale mandatului, un primar iresponsabil, dispus la orice abuz şi ilegalitate care să ajute planurilor sale. În final, îi asigur pe buzoieni că PMP va pune la punct o serie de acţiuni și de alianţe politice menite să oprească modul de conducere iresponsabil şi abuziv al primarului Toma Constantin„, se precizează într-un comunicat de presă semnat de președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu.

2 COMENTARII

  1. Tu vorbesti de responsabilitate? Auzi la el,,in caliate de parlamentar”!Care pmp ???Ia uita-te in oglinda si chiar crezi ce cebitezi?Mai ,,ZMEENI”chiar pe tactu nu-l intrebi nimic despre matrapazlâcurile facute? Vezi ca-i tremura izmenele la ultimul gong de la APEL!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.