PREDA Cezar
Deputatul Cezar Preda sare la gâtul ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, după ce doi dintre candidații la șefia ISJ Buzău, Ionelia Voicu și Dumitru Săndulache au fost descalificați găsindu-li-se nod în papură deși au promovat cu brio examenele scrise.
„Am să îi fac o scrisoare domnului Câmpeanu cu acea bătaie de joc pe care ați văzut-o la concursul de inspector general pentru învățământ. Eu nu am să-i mai spun ministru pentru că este descalificat prin tot ceea ce a demonstrat că face și este doar un politruc veros care nu face altceva decât să promoveze incompetența și prostia cu recomandarea PSD. Dacă nu ai recomandarea PSD nu contează cât de competent sau cât de bun ești în meseria asta”, a declarat liderul PNL Buzău, deputatul Cezar Preda.
Cezar Preda a explicat că atât Ionelia Voicu cât și Dumitru Săndulache au dovedit că sunt mai buni decât candidatul susținut de PSD, actualul șef al ISJ, Geta Burducea dar că, cu toate acestea cei doi au fost descalificați doar pentru că nu aveau recomandarea PSD.
„Nu se poate să te descalifici în asemenea hal anulând două concursuri de Inspector General doar pentru că acel candidat, care a ajuns în faza interviului, nu era de la PSD. PSD nu e în stare să propună oameni competenți. Nu poți să îi ceri unui om care pică cu brio testele scrise să îl promovezi. Dar cum să pici un om care ia 9,25 la proba scrisă și să îl pici la interviu că nu e membru PSD? Aș fi curios dacă DNA ar lua înregistrările de la interviu să vedem ce a greșit acel candidat în afară de faptul că nu era de la PSD. Și celălalt candidat care a luat 8,50 și a trecut proba eliminatorie și care a fost eliminat la CV deși este doctor în istorie dar domnul Câmpeanu nu recunoaște decât doctoratul lui Victor Ponta în România”, a mai afirmat deputatul liberal Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.